Adidas lanserar nya fotbollskor, Messi 16+ PureAgility Space Dust

Adidas lanserar Messi 16+ PureAgility Space Dust. Ett par Adidas fotbollsskor med en djärv färgsättning som dubbads till ”Space Dust edition”. De kommer med en mörkgrå överdel och solar grön underdel. Adidas Messi PureAgility 2016 kommer att bäras av Argentina i de kommande spelen. Om du är nyfiken på de nya skorna kan du hitta mer information om dem här.

13c1f87e6de6
ADIDAS MESSI 16+ PUREAGILITY rymdstoft – Mörk Grå/SOLAR GRÖN/silvermetallic

Detta är de nya Adidas Messi 16+ PureAgility fotbollssko i mörkgrå och solar grön som dubbats till ”Space Dust Edition”.

Den första färgställningen av Adidas Messi 16+ PureAgility var enkla och enfärgade. Men den nya ”Space Dust” utgåvan kombinerar en mörkgrå med slående solar grön design som ser den nedre delen färgad grön och den övre grå med ett subtilt fläckmönster närvarande i de grå områdena. Sedan sist men inte minst så tittar vi på de laterala Adidas ränderna som är i silver metallic, precis som på den föregående blåa färgsättningen.

Adidas ”Space Dust” har samma tekniska specifikationer som den första utgåvan. De tar begreppet spets locket till silon för att kunna erbjuda en renare och större slagyta. Den övre av de andra generationers Adidas Messi 16+ fotbollsskor kallas ”Agilityknit” och syftar till att ge en strumpliknande passform och förbättrad låsning jämfört med den första generationen.

Unisportstore.se en nordisk webbutik som lanserades 2002. Med målet att sälja produkter av absoluta högsta kvalité till den Skandinaviska marknaden. Unisportstore.se har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är en av Europas mest välansedda och största konceptbutiker. De är specialiserade på fotbollsskor, fotbollsutrustning och funktionsplagg. Unisportstore har även vunnit danska e-handelspriset 2011, 2012 samt 2013 och även flertalet andra internationella utmärkelser för sin online butik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *