Välja ett biljardljus för ditt spelrum

När du väljer ett biljardljus är det viktigaste du behöver tänka på, det övergripande belysningssystemet för ditt spelrum. Det är bäst att få det mesta av ditt ljus fokuserat på biljardbordet, och mycket mindre belysning runt omedelbar närhet, åtminstone medan bordet är i bruk. Ljus belysning överallt i rummet kommer att tvätta skuggan runt objektbollarna och fickorna som normalt hjälper dig att analysera ditt mål och synfält.

Källa: pixabay.com

Spelrummet är den ultimata platsen för entertaintment puproses, den kan användas för att spela ett brett utbud av spel, du kan spela poolspel, videospel eller spela på online casino som Maria. Därför väljer du rätt typ av belysning en viktig roll.

När du har ett biljardbord och ett poolrum utformat för underhållande, är det viktigt att ha en ljusarmatur som förbättrar visuell överklagning av inte bara du biljardbord, utan hela rummet också. Du kommer att spendera mycket tid i ditt nya drömrum, så du borde inte missa dig med en dålig design! Att välja lampor i glasmålning kan hjälpa till att ställa in stämningen för ett helt rum, eller en mörk icke-desk fixtur kan fungera bättre för att låta andra funktioner i rumsdesignen utse sig glatt.

Många teatt välja från

Ke vill du klassa det med lite ljusare färger, silvermetallarbete och skarpa, enkla linjer. Du kan till och med välja en mycket ren men robust design som är inriktad på att underhålla dina gäster. Välj noga, för du kommer att fastna med dina val under en lång tid framöver.

Oavsett vilket tema du väljer att följa, kom ihåg att det finns en idealisk höjd för att hänga ditt biljardbelysningsarmatur. Det kommer att vara lite annorlunda för varje, men i genomsnitt väntar du ungefär fyrtio centimeter från bordet till botten av lampan. Din största oro bör vara att glödlamporna inte blinkar i ögonen. Men du måste också vara säker på att fixturen inte klämmer dig i huvudet varje gång du lutar in för att ta ett skott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *